ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Street Party για τα 10 Χρόνια του περιοδικού Σχεδία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

28 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Σχεδία Home

Νικίου & Κολοκοτρώνη, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με μουσική και ονειρικές σαπουνόφουσκες γιορτάζουμε το φετινό Athens City Festival στο σπίτι της Σχεδίας, στην καρδιά της Αθήνας.

Από τις 19:00 έως τις 23:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον πεζόδρομο της Νικίου και ένα κεφάτο street party για μικρούς και μεγάλους.

Οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θεοδόσης Μίχος (Best 92.6), Dj Snatch (Athens Voice 102.5) και RoubiRoubiRoubi (Kosmos 93.6), φροντίζουν να μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές επιλογές τους καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ένα δροσερό κοκτέιλ στο χέρι.

Ταυτόχρονα, οι La Petite Marguerite ζωντανεύουν στιγμές χαράς, ονείρου και ανεμελιάς σε μία “Ζώνη Ελεύθερης ΣαποοοΟΟοοουνΟόΟφοοΟοουσκας”. Ένα συλλογικό αιωρούμενο παιχνίδι με σαπουνόφουσκες που αναδεικνύει τη σημασία του εδώ και του τώρα, την αξία του βιώματος αλλά και τη δύναμη του παιχνιδιού μέσα στην πόλη.

Στους τοίχους του “Σχεδία home”, οι επισκέπτες θα δουν την δεύτερη έκθεση που διοργανώνεται με αφορμή τα 10 χρόνια της “Σχεδίας”. Εικονογραφήσεις, κόμικς και σκίτσα των αγαπημένων συνεργατών του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου, Soloup, Μιχάλη Κουντούρη, Τάσο Αναστασίου και Βαγγέλη Χερουβείμ μας κάνουν να γελάσουμε, να σκεφτούμε, να θυμηθούμε ακόμη και να ξεχαστούμε.

Το “Σχεδία home” σας περιμένει για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του καλοκαιριού στην υπέροχη πόλη μας!

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Μοναστηράκι

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 6 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη