ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εικαστικές Δράσεις για παιδιά στον Εθνικό Κήπο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

13 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Εθνικός Κήπος

Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Εθνικός Κήπος είναι μια πράσινη όαση στο κέντρο της Αθήνας. Οι οικογένειες τον επισκέπτονται για να τον γνωρίσουν, να χαλαρώσουν και να αφυπνιστούν!

Η διασκέδαση μέσα στον Κήπο έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα, εκείνον του σεβασμού στη φύση και της αγάπης για την πόλη και τον πλανήτη γενικότερα.

Οι εικαστικές δράσεις στον Κήπο έχουν ως στόχο να βιώσουν τα παιδιά τα έργα των μεγάλων καλλιτεχνών, με όσο το δυνατόν περισσότερες αισθήσεις, αλλά και να νιώσουν το μεγαλείο της φύσης. Η τέχνη είναι ίσως το μοναδικό μέσο που ωθεί τον κάθε άνθρωπο, από την πιο τρυφερή του ηλικία, να εκφράσει αυτόματα τις βαθιές σκέψεις και τα συναισθήματα του γι’ αυτά που ζει και τον αφορούν άμεσα.

 

Οι εικαστικές δράσεις στον Κήπο απευθύνονται σε παιδιά 5-14 ετών και χωρίζονται σε δύο ομάδες, η πρώτη 10:00-11:30 και η δεύτερη 12:00-13:30.

Κάθε συνάντηση θα σταματά και σε μια διαφορετική στιγμή στην Ιστορία της Τέχνης, η οποία εμπνέεται από τη φύση. Σημείο συνάντησης η Παιδική Βιβλιοθήκη, εντός του Εθνικού Κήπου.

 

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται με την επιμέλεια της συγγραφέως/εικαστικού Ελένης Τσαλδίρη.

Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα +30 210 721 5013 και +30 210 323 6503 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Σύνταγμα

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 2 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη