ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Athens Ceramics Fair

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

06 - 07 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτή την άνοιξη, το Fired Up Ceramics Fair επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης! Περισσότεροι από 60 κεραμίστες δίνουν ραντεβού για άλλη μια χρονιά, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου, από τις 11:00 έως και τις 21:00.

Το Σάββατο, αγγειοπλάστες από την Κρήτη έχουν μία «έκπληξη» για όλους και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν Εργαστήρια Κεραμικής για τους μικρούς μας φίλους! Σύντομα θα ανακοινωθούν σχετικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στα εργαστήρια.

Οι καλλιτέχνες μπορούν να παρουσιάσουν τα έργα τους χωρίς μεσάζοντα και να μιλήσουν απευθείας με το κοινό για αυτά. Έτσι, διαμορφώνουν και διαμορφώνονται από ένα κοινό που αγαπάει τα χειροποίητα αντικείμενα και επιλέγει να γεμίσει το σπίτι του και τη ζωή του με αυτά είτε διακοσμητικά, είτε χρηστικά, είτε και τα δύο.

Ένα κοινό που θέλει να γνωρίσει ποιος είναι ο δημιουργός, ποια είναι η ιστορία πίσω από το κάθε αντικείμενο ενώ παράλληλα έχει αγαπημένους καλλιτέχνες, συλλέγει τη δουλειά τους και τη βλέπει να εξελίσσεται μέσα στα χρόνια.

Σας περιμένουμε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης με μία σειρά από καλλιτέχνες με αγάπη για το ίδιο υλικό, για να δούμε πόσο διαφορετικά το αντιμετωπίζουν, το διαμορφώνουν, το εκθέτουν, το πωλούν, να δούμε τα έργα τους, να ρωτήσουμε για τις τεχνικές τους, την έμπνευσή τους, να κλείσουμε ραντεβού για να ανακαλύψουμε τα εργαστήριά τους και φυσικά, να δώσουμε τη δική μας προσωπική παραγγελία.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Άγιος Νικόλαος

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 19 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη