Τι εμπειρία αναζητάτε;

EVENT

Best 92.6 Party στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Ερατοσθένους 13, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

26 Μαΐου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Θα μπορούσε κανείς να τον πει και σχολείο ηλεκτρονικής μουσικής. Αν όχι σχολείο, σίγουρα βιβλιοθήκη της.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Best 92.6, από την 1η Οκτωβρίου του 2001 που για πρώτη φορά πάτησε το play στα μηχανήματά του, εκπέμπει με ευλάβεια τα άπαντα, του φιλικού προς το ευρύ κοινό, ηλεκτρονικού ήχου. Οι παραγωγοί του -δάσκαλοι στο είδος τους- έμαθαν την πόλη να χορεύει. Την έμαθαν να χαλαρώνει.

Χάρη στη δυναμική των airplay του, χτίστηκαν καριέρες. Χάρη στο τεράστιο κοινό του, μεγάλοι καλλιτέχνες επισκέφθηκαν επιτέλους την πόλη, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους και κάνοντάς τη, μία από τις μητροπόλεις του clubbing.

Από τότε πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια. 2 δεκαετίες γεμάτες μουσική που αγαπήθηκε και αγαπιέται. Εκπομπές που ξυπνάνε τους Αθηναίους το πρωί, τους κρατάνε συντροφιά μέσα στο αυτοκίνητο και στη δουλειά, τους κάνουν παρέα όταν το ξενύχτι μπαίνει στο πρόγραμμα. Χιλιάδες ώρες μουσικής, εκατομμύρια μουσικά κομμάτια, αμέτρητοι λόγοι για γιορτή.

Ο Best 92.6 κλείνει τα 20 και μας καλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί την Πέμπτη 26 Μαΐου στη συγκλονιστική βεράντα του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, στo πλαίσιo του This is Athens City Festival, της μεγάλης γιορτής του Δήμου Αθηναίων.

 

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις από τον Best 92,6

Ώρα Έναρξης: 19:00

 

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Ευαγγελισμός

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 10 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ ΝΑΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη

Τι εμπειρία αναζητάτε;