ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Cinematic Orchestra Live

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

06 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πλατεία Κοτζιά

Αθηνάς 63, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι συναρπαστικοί Cinematic Orchestra έρχονται στην Αθήνα για μια ξεχωριστή εμφάνιση στην Πλατεία Κοτζιά στις 6 Μαΐου, στο πλαίσιο του Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, της μεγάλης γιορτής της πόλης.

Το συγκρότημα του “To Build A Home”, του “Arrival Of The Birds” και τόσων άλλων αξέχαστων κομματιών μουσικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα success stories της Βρετανικής μουσικής σκηνής, συγκεντρώνοντας δισεκατομμύρια streams στις διάφορες πλατφόρμες και έχοντας παρουσία σε δεκάδες ταινίες, σειρές, διαφημίσεις, μέχρι και στον τελικό του Champions League.

Από τον πρώτο δίσκο τους, το “Motion” που κυκλοφόρησε το 1999, έγινε ξεκάθαρο ότι οι Cinematic Orchestra θα μας απασχολούσαν για πολύ καιρό ακόμα αλλά και ότι το όνομά τους ήταν πολύ ταιριαστό με τον ήχο που ήθελαν να δημιουργήσουν. Η αναγνώριση υπήρξε άμεση, κι έτσι βρέθηκαν να παίζουν ζωντανά στην τελετή του Directors’ Guild Lifetime Achievement Award για τον ανυπέρβλητο Stanley Kubrick.

Έκτοτε, ακολούθησε μια πορεία δύο δεκαετιών, γεμάτη με αξιοσημείωτες μουσικές στιγμές με βάση τη nu jazz, το downtempo και τη σύγχρονη κλασική μουσική: τέσσερα studio albums, δύο soundtrack albums και δύο live albums.

Η μεγαλύτερη από αυτές τις στιγμές είναι αδιαφιλονίκητα το υπέροχο “To Build A Home”, ένα τραγούδι που έχει χρησιμοποιηθεί σε πασίγνωστες σειρές όπως τα “Grey’s Anatomy”, “Suits”, “One Tree Hill”, “Orange Is The New Black”, “Criminal Minds”, σε ταινίες, σε διαφημίσεις, μέχρι και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018.

Κάθε συναυλία των Cinematic Orchestra είναι ένα μαγικό οπτικοακουστικό θέαμα με έντονη κινηματογραφική ατμόσφαιρα, μια εμπειρία που μένει χαραγμένη για καιρό στη μνήμη.

 

Ώρα έναρξης: 21:00

 

 

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Ομόνοια

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 3 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη