Τι εμπειρία αναζητάτε;

EVENT

Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων στην οδό Τοσίτσα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Είσοδος Επιγραφικού Μουσείου

Τοσίτσα 1, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

28 Μαΐου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Επιγραφικό Μουσείο έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε συναυλία–έκπληξη με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Τοσίτσα 1 το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στις 18.00

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων ιδρύθηκε το 1885 και έλαβε μέρος στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896. Αποτελείται από 92 καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Μαζί της έχουν συμπράξει σολίστ διεθνούς φήμης όπως οι Σωκράτης Άνθης, Σπύρος Μουρίκης, Νικόλαος Ξανθούλης,Gregory Jones, Chen Rui.

Επί 120 και πλέον χρόνια η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων παρέχει σημαντικό πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο και σκοπός της είναι να συνεχίσει να αναβαθμίζεται και να είναι πρωταγωνιστής σε κάθε πολιτιστική προσπάθεια της χώρας μας και εφάμιλλη των καλύτερων μουσικών συνόλων της Ευρώπης.

Η συναυλία θα συνδυαστεί με τις εκδηλώσεις του Επιγραφικού Μουσείου, στο πλαίσιο της δράσης των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών (26-29 Μαϊου 2022) που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Στις 19:00 ακολουθεί στο χώρο του Μουσείου η θεατρική παράσταση “Αχιλλέως Έρωτες” σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Καραντζά.

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν.

Λόγω του χώρου του Μουσείου και του πολύ περιορισμένου αριθμού θεατών σε κάθε παράσταση (25 άτομα), για την παρακολούθηση της παράστασης είναι υποχρεωτική η κράτηση θέσης και η επιβεβαίωσή της στο e-mail achilles.erotes@gmail.com ή στο τηλέφωνο 694 515 7212, μεταξύ 18:00 και 21:00.

 

 

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Ομόνοια

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 10 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ ΝΑΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη

Τι εμπειρία αναζητάτε;