Τι εμπειρία αναζητάτε;

EVENT

Επισκεφθείτε το Εργαστήριο Ποιώ του Δήμου Αθηναίων!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Σεράφειο Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 140, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

18 - 19 Μαΐου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Αθήνα έχει το δικό της maker space με σύγχρονο εξοπλισμό και ανοιχτό τρόπο λειτουργίας που κάνει την τεχνολογία προσιτή, προσβάσιμη και χρήσιμη σε όλους. Οι χώροι αυτοί ανά τον κόσμο σταδιακά δημιούργησαν ένα παγκόσμιο ρεύμα, μια κουλτούρα γνωστή ως maker culture, η οποία αγκαλιάζει την τεχνολογία ως ένα μέσο ενδυνάμωσης, συμπερίληψης, δημιουργικής έκφρασης και κοινωνικής καινοτομίας.

Στο Εργαστήριο Ποιώ, δημιουργικότητα και τεχνολογία συνδυάζονται καθημερινά και προάγουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης. Σχολεία, επιχειρήσεις, κοινότητες δημιουργών, φοιτητές και πολλοί ακόμα συνεργάτες βρίσκουν στο χώρο αυτό καθημερινά τα μηχανήματα, την τεχνογνωσία και τη φαντασία να κατασκευάσουν χρηστικά αντικείμενα και άλλα έργα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την επαγγελματική τους εμπειρία.

Ανακαλύψτε την ιστορία και τις δράσεις του Εργαστηρίου μέσα από ειδικά διαμορφωμένες ξεναγήσεις κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Μαΐου στις 17:00 (στα αγγλικά) και στις 18:00 (στα ελληνικά). Οι ξεναγήσεις θα έχουν διάρκεια 30-40 λεπτά.

 

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 10 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ ΝΑΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη

Τι εμπειρία αναζητάτε;