ΕΚΔΗΛΩΣΗ

O Pan Pan στα Church Sessions του Pepper 96.6

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

15 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Pan Pan είναι ο καλλιτέχνης με τις sold out εμφανίσεις, ο άνθρωπος πίσω από την «Ανισόπεδη Ντίσκο» και το «Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα», κάποιες από τις πιο απρόσμενες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Εκείνος που με τις ιστορίες του μας κάνει να χορεύουμε, να ταξιδεύουμε και να ονειρευόμαστε, γίνεται κομμάτι της συναρπαστικής ιστορίας των Church Sessions του Pepper 96.6, στο πλαίσιο του Athens City Festival από το Δήμο Αθηναίων.

O ταλαντούχος comic artist, εικονογράφος και μουσικός έχει κυκλοφορήσει μόνος του, αλλά και σε συνεργασία με δισκογραφικές εταιρείες, προσωπικά άλμπουμ σε κασέτα, cd και βινύλιο. Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του, «Φαντασμαγορία Δύο» και «Φαντασμαγορία Τρία», περιλαμβάνουν κομμάτια που ξεχώρισαν κι αγαπήθηκαν αμέσως από τους ακροατές του Pepper 96.6.

Θα τον απολαύσουμε από κοντά σε ένα ατμοσφαιρικό live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο πλαίσιο του Athens City Festival. Μαζί του θα είναι και η μουσικός Καλλιόπη Μητροπούλου, η οποία τον συνοδεύει στις live εμφανίσεις του.

 

Ώρα έναρξης: 20:30

*Είσοδος μόνο με προσκλήσεις από τον Pepper 96.6

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Σύνταγμα

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 4 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη