ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Διαδραστικό Εργαστήρι Δημοκρατίας στον Λόφο της Πνύκας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

13 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Λόφος της Πνύκας

Λόφος Πνύκας, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Διαδραστικό Εργαστήρι Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στον λόφο της Πνύκας, θα περιλαμβάνει διάλογο και παιχνίδι ρόλων με τη συμμετοχή ενηλίκων και εφήβων.

Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν την ιστορική τοποθεσία που φιλοξένησε τις συνελεύσεις της Εκκλησίας του Δήμου και θα ανακαλύψουν πως λειτουργούσε η συνέλευση των πολιτών. Δίπλα στο αρχαίο βήμα των ομιλητών, θα ψηφίσουν για τα θέματα της πόλης και θα εξορίσουν τους επικίνδυνους πολίτες. Παράλληλα, μέσω του εργαστηρίου, θα βρεθούν στη θέση των πολιτών της κλασικής Αθήνας χρησιμοποιώντας μοναδικά αντίγραφα αρχαιοελληνικών αντικειμένων.

Το εργαστήρι, που διοργανώνεται από την Hellas Revival, είναι κατάλληλο για ενήλικες και εφήβους άνω των 12 ετών, ενώ δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση/εμπειρία.

 

Ώρα έναρξης: 09:00

Διάρκεια δράσης: 2-3 ώρες

Σημείο συνάντησης: έξω από τον θερινό κινηματογράφο Θησείον (Αποστόλου Παύλου 7, Αθήνα)

 

Αιτήματα κρατήσεων θα γίνονται δεκτά μέχρι και 2 μέρες πριν την διεξαγωγή του προγράμματος, αποκλειστικά στο email info@hellasrevival.com

Απαραίτητα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο συμμετεχόντων, e-mail και κινητό τηλέφωνο (αν υπάρχουν ανήλικοι συμμετέχοντες παρακαλούμε δηλώστε και την ηλικία τους)

Θα λάβετε Επιβεβαίωση Κράτησης σε περίπτωση που έχετε δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Η κράτηση ισχύει μόνο εφόσον λάβετε την Επιβεβαίωση Κράτησης, την οποία οφείλετε να έχετε μαζί σας τη μέρα της διεξαγωγής.

 

*Το εργαστήρι πραγματοποιείται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Θησείο

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 6 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Όχι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη