ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Pepper 96.6 παρουσιάζει τον Christian Ronig live

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

08 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πάρκο Ελευθερίας

Πάρκο Ελευθερίας, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα ανοιξιάτικο live, μια μοναδική εμπειρία, μ’ έναν μουσικό από το εξωτερικό που έχει αγαπήσει βαθιά την Ελλάδα και το ελληνικό κοινό και τον οποίο οι ακροατές του Pepper 96.6 έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

O Christian Ronig επισκέπτεται την Αθήνα καλεσμένος του Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων και του Pepper 96.6, για μια ατμοσφαιρική συναυλία, με δωρεάν είσοδο, στο αμφιθεατρικό Πάρκο Ελευθερίας.

Ο τραγουδοποιός Christian Ronig μας εντυπωσίασε όταν πριν πέντε χρόνια κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Greece is mine”, με διασκευές του σε κορυφαία ελληνικά τραγούδια αποδοσμένα στην αγγλική γλώσσα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο μουσικός από τη Γερμανία κυκλοφόρησε το νέο διπλό του άλμπουμ, με τίτλο “Heavy seas at the cape of good hope”, με νέες μεταγραφές σπουδαίων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Πλέσσα κ.ά.)

Το τραγούδι “Deep and silent sea” αποτελεί μια απρόβλεπτη και εντυπωσιακή διασκευή στα αγγλικά του τραγουδιού «Θάλασσα πλατιά» του Μάνου Χατζιδάκι και συγκαταλέγεται στα πολύ αγαπημένα των παραγωγών του Pepper 96.6.

 

Ώρα έναρξης: 20:30

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Μέγαρο Μουσικής

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 4 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη