ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σώσε τον Μάγκα: Κυνήγι Θησαυρού στην εναλλακτική Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

12 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Υδροκινητικό Γλυπτό Ν. Ζογγολόπουλου

Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ομάδα Narratologies παρουσιάζει ένα υβριδικό παιχνίδι για τους λάτρεις της οθωμανικής ιστορίας με σημείο εκκίνησης την Ομόνοια. Οι συμμετέχοντες καλούνται να λύσουν μια σειρά από γρίφους με ιστορικό περιεχόμενο κατεβάζοντας ένα application στο κινητό τους, ενώ σε διάφορα σημεία της διαδρομής θα τους περιμένουν και οι ίδιοι οι διοργανωτές του παιχνιδιού για να τους καθοδηγήσουν.

Το παιχνίδι μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο στην Οθωμανική Αθήνα. Πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Φλόγα, μια νεαρή πριγκίπισσα της Ανατολής που ψάχνει να βρει τον φυλακισμένο αγαπημένο της, τον Μάγκα. Ο Μάγκας είναι ένας μουσικός του ρεμπέτικου και η Φλόγα μία χορεύτρια του χορού της κοιλιάς. Ο πατέρας της, ο Σουλτάνος όταν έμαθε για τη μυστική τους αγάπη, πήρε τον Μάγκα μακριά από την κόρη και ορκίστηκε να μην τον αφήσει ξανά να δει το φως της ημέρας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να βοηθήσουν τη Φλόγα να βρει τον εραστή της για να μπορέσουν να το σκάσουν μαζί. Στο τέλος του παιχνιδιού θα γίνει ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και στέψη των νικητών.

 

Σημείο Συνάντησης: Υδροκινητικό Γλυπτό Ν. Ζογγολόπουλου, Πλατεία Ομονοίας

Ώρα Συνάντησης: 18:00

Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Ομόνοια

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 2 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Όχι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη