ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Sky Vector Music showcase at the Athens City Festival

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

13 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πλατεία Θησέως

Πλατεία Θησέως, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Σάββατο 13 Μαΐου, από τις 17:30 και μετά, η δισκογραφική εταιρεία Sky Vector Music συμμετέχει για πρώτη φορά στο Athens City Festival, με ένα event που θα συμβεί στην καρδιά της πόλης και θα συνδυάζει ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets. Hip hop, trap, afrobeats, R&B από τους Moose, Irene, Ofili, People Out East, Μυστήριος Τύπος, Mr. Kentro, Marina (from Stixoima), RSN και άλλους. Ένα block party με urban χαρακτήρα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας!

Η Sky Vector Music είναι μια σύγχρονη, ανεξάρτητη, δισκογραφική εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2021 και βασικός στόχος της είναι η ανάδειξη ανερχόμενων μουσικών καλλιτεχνών με επίκεντρο την Hip-Hop, R&B, Afrobeats και Trap. H εταιρεία αγκαλιάζει τη νέα, μοντέρνα, «αστική» μουσική στο σύνολο της, καθώς και καθιερωμένους καλλιτέχνες που ταιριάζουν στην αισθητική, πολιτιστική και πολιτική ταυτότητά της. Με επίκεντρο την αφροελληνική μουσική κοινότητα, η εταιρεία δίνει φωνή σε έναν δημιουργικό πυρήνα της νέας ελληνικής κοινωνίας, αναδεικνύοντας έναν δυναμικό, καλλιτεχνικό χώρο που καλλιεργείται δημιουργικά για χρόνια, από τους δρόμους της πρωτεύουσας μέχρι τις απομακρυσμένες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Από τα afrobeats του Ofili και το δυναμικό trap του Moose, μέχρι την αυθεντικότητα του Νέγρου του Μοριά και τους ατμοσφαιρικούς ρυθμούς του RSN και από κει στους Stixoima, ένα από τα σπουδαιότερα εγχώρια Hip-Hop γκρουπ όλων των εποχών, η Sky Vector Music ενώνει τα διαφορετικά στοιχεία του αστικού τοπίου της χώρας, με τα μάτια της στραμμένα στην παγκόσμια μουσική κοινότητα.

 

Timetable:

17:30 – Rsn
18:30 – Irene
19:00 – Μυστήριος Τύπος
19:30 – People Out East
20:00 – Joseph
21:00 – Johnny B
21:15 – Moose
21:45 – Ofili
22:00 – Mr. Kentro

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Θησείο

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 2 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη