Τι εμπειρία αναζητάτε;

EVENT

Athens Jazz

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

23 - 29 Μαΐου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Athens Jazz σημαίνει – πρώτα απ’ όλα – μουσική! Κάθε χρόνο, το Athens Jazz εξελίσσεται, ερευνά και παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο της Jazz μουσικής. Φέτος επιστρέφει στην Τεχνόπολη και από τις 23 έως τις 29 Μάιου 2022 καλεί, για πρώτη φορά, αποκλειστικά γυναίκες καλλιτέχνιδες και σχήματα με frontwomen να ανέβουν στη σκηνή του!
Επιδιώκοντας να αναδείξει το ζήτημα της γυναικείας εκπροσώπησης στη μουσική βιομηχανία γενικότερα, αλλά και στη jazz ειδικότερα, το Athens Jazz δημιουργεί ένα διεθνές δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματιών, προβάλλοντας τη μουσική και τις ιστορίες των γυναικών τζαζιστριών. Παράλληλα, το Athens Jazz μεγαλώνει και, για πρώτη φορά επίσης, παρουσιάζει μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και εκτός της Τεχνόπολης, σε χώρους του Δήμου Αθηναίων αλλά και σε ολόκληρη την πόλη: συναυλίες και pop-up events σε απρόσμενα σημεία στην Αθήνα, έκθεση φωτογραφίας, κινηματογραφικές προβολές, ημερίδα αφιερωμένη στις γυναίκες, στη μουσική αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις!
Φυσικά, και από το φετινό φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι δύο καθιερωμένοι του πλέον συνοδοιπόροι, η έκθεση φωτογραφίας της ομάδας METApolis και το MeetMarket: Athens Jazz edition.

 

 

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 2  λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ ΝΑΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη

Τι εμπειρία αναζητάτε;