Τι εμπειρία αναζητάτε;

EVENT

Το Μονοπάτι των Φιλοσόφων

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πλατεία Συντάγματος

Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

01 - 31 Μαΐου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αρχαία Αθήνα είναι γεμάτη θρύλους και ενδιαφέροντα ιστορικά γεγονότα.

Αυτή η περιήγηση δημιουργήθηκε χέρι-χέρι με αρχαιολόγους και επαγγελματίες ξεναγούς, για να δημιουργήσει μια διαφορετική αναζήτηση στην πόλη που θα είναι όχι μόνο διασκεδαστική, αλλά που θα προσφέρει ταυτόχρονα σημαντικά ιστορικά στοιχεία για τα παγκοσμίου φήμης μνημεία και ορόσημα της πόλης.

• Μπείτε στη θέση ενός αρχαίου Έλληνα και μάθετε γιατί το αφιερωμένο στον Δία μνημείο, χτίστηκε έξω από τα τείχη της πόλης και όχι στον ιερό λόφο της Ακρόπολης.

• Μάθετε γιατί ο ναός του Παρθενώνα είναι ένα τόσο σημαντικό αρχιτεκτόνημα και ανακαλύψτε κρυμμένα «μαργαριτάρια» γύρω του.

• Ανακαλύψτε γιατί οι Αθηναίοι έχτισαν μια βεράντα στην Ακρόπολη, ποια είναι τα έξι γυναικεία αγάλματα και ποιο είναι το πιο ιερό σημείο του βράχου.

• Εξερευνήστε την Αθηναϊκή Δημοκρατία και μάθετε για την ειρωνεία του θανάτου του «εφευρέτη» της φορολόγησης της δημόσιας τουαλέτας.

 

Ένας διαφορετικός τρόπος self-guided περιήγησης που συνδυάζει τη γνώση και τη διασκέδαση. Μπορείτε να επιλέξετε σημείο εκκίνησης και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή βάσει του διαθέσιμου χρόνου σας, καθώς επίσης να κάνετε παύση και να συνεχίσετε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, της ίδιας ή της επόμενης μέρας, επιλέξετε.

Κόστος Συμμετοχής: 39,98 €/συσκευή

Χρησιμοποιείστε τον εκπτωτικό κωδικό “THISISATHENS” και αγοράστε αυτό το παιχνίδι με 50% έκπτωση, στην προνομιακή τιμή των 19,99 €/συσκευή!

 

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Σύνταγμα

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 2 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ ΟΧΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη

Τι εμπειρία αναζητάτε;