ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο δρόμος του Κρασιού στην Ηρακλειδών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

27 - 28 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πεζόδρομος Οδού Ηρακλειδών

Ηρακλειδών, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Athens City Festival καλωσορίζει τον 2ο Δρόμο του Κρασιού, τη μεγάλη γιορτή κρασιού, γευσιγνωσίας, αποσταγμάτων, μουσικής και δρώμενων που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών στο Θησείο, από τις 13:00 έως τις 20:00.

Όταν σκέφτεται κανείς την Αθήνα και το ιστορικό της κέντρο, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί για τα μεγάλα φεστιβάλ της Αρχαιότητας και ιδιαίτερα αυτά με αναφορά στο θεό Διόνυσο και τον οίνο που «ευφραίνει καρδίαν». Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας σε ένα δρόμο γεμάτο προκλήσεις για τις αισθήσεις σας και παραγωγούς έτοιμους να σας δώσουν το έναυσμα για ανακαλύψετε όλη την Ελλάδα. Αυτός είναι ο Δρόμος του Κρασιού στην Ηρακλειδών – έναν ιστορικό πεζόδρομο του κέντρου της Αθήνας, ξεχασμένο στον χρόνο που αναβλύζει ζωντάνια πλέον.

Συμμετέχοντα Οινοποιεία:
Οινογένεσις, Δαλαμάρας, Κτήμα Νεραντζή, Μοσχόπολις, Winebox, Dameli, Μπελίδης, Ρομαλίδης, Μποσινάκη, Χρήστος Κουλουριώτης (The – Knack Project), Ζοίνος Winery, Λύκος, Akkerman Wine Imports, Rira Winery, Παπαγιάννης Winery (Αττικός Αμπελώνας), Σταμάτης, Jima Winery, Vatista, Αναστασίου, Κορώνιώτη, Λαφαζάνης, Κλάδος, Ερυθρού Ρόδου, Αμπελοτεμάχιο 211

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Θησείο

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 6 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη