Συχνές Ερωτήσεις

Το Athens City Festival είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων με φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου (ΕΑΤΑ), που έχει στόχο να προσφέρει μια καινούρια ματιά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα σύγχρονα φεστιβάλ πόλης. το Athens City Festival επιδιώκει να αναδείξει γνωστά και λιγότερο γνωστά σημεία της Αθήνας μέσα από μια μεγάλη γκάμα καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων.

To Athens City Festival λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από 1-31 Μαϊου.

Όχι. Οι εκδηλώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Δήμο Αθηναίων είναι δωρεάν για όλους (υπάρχει σχετική σήμανση) ενώ για τις εκδηλώσεις που αφορούν σε παραγωγές εξωτερικών συνεργατών και φορέων, οι κρατήσεις γίνονται μέσω των δικών τους συστημάτων κράτησης (όπου απαιτείται εισιτήριο) Για αυτές τις εκδηλώσεις παρέχονται σχετικές πληροφορίες στο site του Athens City Festival.

Αν η εκδήλωση ακυρωθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στο site μας και στην καταχώρηση που αφορά την τυχόν ακυρωμένη εκδήλωση με πληροφορίες για επαναπρογραμματισμό (αν υπάρχει η δυνατότητα) ή οριστική ακύρωση. Αν η εκδήλωση ματαιωθεί για οποιονδήποτε άλλο λόγο, και πάλι θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στο site του φεστιβάλ και στη σελίδα της εκδήλωσης την οποία αφορά η ακύρωση καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ.

Οποιαδήποτε εκδήλωση (είτε σε δημόσιο χώρο, είτε σε ιδιωτικό) πραγματοποιείται εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. Η ακριβής τοποθεσία των εκδηλώσεων αναφέρεται στην αντίστοιχη σελίδα στον ιστότοπο του Φεστιβάλ.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλους. Παρ’ όλα αυτά για κάθε εκδήλωση υπάρχει ακριβής πληροφορία αναφορικά με την προσβασιμότητα ή όχι.

Όχι. Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ υπάρχουν και εκδηλώσεις που αφορούν και σε παιδιά και οικογένειες.