Συχνές Ερωτήσεις

Το Athens City Festival είναι το ανοιξιάτικο φεστιβάλ της πόλης, που έχει στόχο να αναδείξει γνωστά και λιγότερο γνωστά σημεία της Αθήνας, μέσα από μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων. Είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων με φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

To Athens City Festival πραγματοποιείται τον Μάιο και διαρκεί όλο τον μήνα.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. Η ακριβής τοποθεσία κάθε εκδήλωσης αναφέρεται στην σελίδα της, στον ιστότοπο του Φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ απευθύνονται σε όλους. Συμβουλευτείτε την σελίδα κάθε εκδήλωσης, όπου υπάρχει ακριβής πληροφόρηση για τη δυνατότητα προσβασιμότητας ΑμεΑ στους χώρους όπου διεξάγονται οι εκδηλώσεις.

Όχι. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει και εκδηλώσεις που απευθύνονται σε παιδιά και οικογένειες.

Όχι. Οι εκδηλώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Δήμο Αθηναίων είναι δωρεάν για όλους. Ωστόσο, ίσως είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Οι κρατήσεις για εκδηλώσεις που αφορούν παραγωγές εξωτερικών συνεργατών και απαιτούν εισιτήριο, γίνονται μέσω των δικών τους συστημάτων κράτησης. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στη σελίδα κάθε εκδήλωσης, στο site του Athens City Festival.

Αν η εκδήλωση αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων αιτιών, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στη σελίδα της εκδήλωσης στο site του Φεστιβάλ και στα social media, με πληροφορίες για τυχόν επαναπρογραμματισμό ή οριστική ακύρωση.