ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Athens Garden Festival

Ψυχαγωγία  -  Μουσική
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

30 - 31 Μαΐου 2024

ΏΡΑ

20:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων

Δομοκού 2, Αθήνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
FREE
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο διοργανώνει to Athens Garden Festival, ένα μοναδικό διήμερο φεστιβάλ σε ένα από τα πιο πολυπολιτισμικά σημεία της πόλης: τον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αθηναίων.

Για δύο ημέρες, καταξιωμένα μουσικά σχήματα, έμπειροι χορευτές κι ένα κοινό, εξοικειωμένο και μη, θα δώσουν το παρόν σε ένα αντάμωμα παραδοσιακής μουσικής από διάφορες χώρες του κόσμου.

Πέμπτη 30 Μαϊου
Κρήτη – Ανδαλουσία
O Όθων Μπικάκης από την Κρήτη, λυράρης, συνθέτης και ερμηνευτής συναντάει τον Πάνο Καρτίμπελη, σολίστ της κιθάρας φλάμενκο και την Δροσιά Χαρίση, ερμηνεύτρια φλαμένκο σε μια μεσογειακή συνομιλία των δύο μουσικών τόπων. Χορεύει φλαμένκο η Μαρία Μανδραγού.

Παρασκευή 31 Μαϊου
Σμύρνη – Μπουένος Άϊρες
Η Ειρήνη Τουμπάκη, ερμηνεύτρια με μεγάλη πορεία στο Σμυρνέϊκο, το ρεμπέτικο και το έντεχνο και ο Μάριος Στρόφαλης συνθέτης των συλλογών European taxim, soundtrack και tango συνθέτης, πιανίστας και ακκορντεονίστας, συναντούν τους “tangueros” Κώστα Βλαχόπουλο, σολίστ χρωματικής φυσαρμόνικας και Herman Mayr, κιθαρίστα, μπασίστα και ερμηνευτή από το Μπουένος Άϊρες, σε μια υπερπόντια διαχρονική μουσική συνομιλία. Μαζί τους ο Νίκος Μήλας στο βιολί και η Αθηνά Κουκή στο κανονάκι.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Σταθμός Λαρίσης

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 2 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη