ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ξενάγηση στην ατομική έκθεση του Βέλγου εικαστικού Martin Margiela

Εκθέσεις
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

11 Μαΐου 2024

ΏΡΑ

12:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Γκαλερί Bernier/Eliades

Επταχάλκου 11, Αθήνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
FREE
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η γκαλερί Bernier/Eliades έχει τη χαρά να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ατομική έκθεση του Βέλγου εικαστικού Martin Margiela. Κάντε κράτηση για να παρακολουθήσετε την ξενάγηση και να γνωρίσετε την ιστορία μιας από τις πιο εμβληματικές γκαλερί της Αθήνας.

Ο Martin Margiela ίδρυσε τον οίκο μόδας Maison Martin Margiela το 1988, τον οποίο εγκατέλειψε το 2009 προκειμένου να αφοσιωθεί στις εικαστικές τέχνες. Το 2021, η πρώτη του ατομική έκθεση άνοιξε στο Παρίσι, ενώ θα ακολουθήσουν εκθέσεις στο Πεκίνο το 2022 και στη Σεούλ το 2023. Η πρακτική του Margiela διατρέχει διάφορους τομείς όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, οι εικαστικές εγκαταστάσεις, το κολλάζ και ο κινηματογράφος, με τα έργα του να μαρτυρούν την προτίμησή του για το περιφρονημένο και το αντισυμβατικό.

Η γκαλερί Bernier/Eliades ιδρύθηκε το 1977 στην Αθήνα και έκτοτε συνεχίζει να συνεισφέρει δυναμικά στον τομέα της σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα. Αφού συμπλήρωσε είκοσι ένα χρόνια στον παλιό της χώρο επί της οδού Μαρασλή στο Κολωνάκι, σήμερα στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο στο Θησείο, το ιστορικό κέντρο της πόλης στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Οι κρατήσεις γίνονται από τις 15 έως και τις 30 Απριλίου στο email rsvp@bernier-eliades.com

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Θησείο

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 4 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Όχι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη