ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Family & The City: Μία οικογενειακή υπόθεση στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την ημέρα της μητέρας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

14 Μαΐου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, το Athens City Festival σε συνεργασία με την Alpha Editions, διοργανώνει ένα ολοήμερο Family Festival στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Ένα πολύχρωμο ανοιξιάτικο σκηνικό θα στηθεί από τις 12:00 και ο χώρος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα γεμίσει με μουσικές, χρώματα και παιδικές φωνές.

Survivor Games για κάθε ηλικία, face painting, ζωγραφική και crafting, αλλά και ανάγνωση παραμυθιών, θα είναι οι βασικές δράσεις που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας επισκέπτες.

Την ενέργεια των παιδιών θα υποδεχτεί και ένα μεγάλο τραμπολίνο που θα έχει στηθεί στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ενώ η μουσική θα δώσει τον ρυθμό για μία ημέρα γιορτής και διασκέδασης.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, στον φιλόξενο χώρο της Αγοράς θα λαμβάνουν χώρα 4 θεματικές δράσεις:

 

12:00-18:00 | Survivor Games: Στον κλειστό χώρο της Αγοράς, σε συνεργασία με ειδικούς εκπαιδευτές, στήνεται το πιο adventure kids game για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, με πίστες για όλες τις ηλικίες.

12:00-18:00 | Τα παιδιά ζωγραφίζουν την πόλη: Καλούμε τα παιδιά να ζωγραφίσουν σε τεράστια paper runners το αγαπημένο τους σημείο στην πόλη. Πώς άραγε βλέπουν την Αθήνα; Η παιδική ματιά, αποτυπωμένη στο χαρτί, θα μπορούσε να διακοσμήσει και να εκτεθεί (για περιορισμένο χρονικό διάστημα) στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

12:00-18:00 | Τραμπολίνο για ξεφάντωμα

12:00-16:00 | Face Painting για μαγικές μεταμορφώσεις

14:00-15:00 | 14:00-15:00 Ανάγνωση του βιβλίου “Μια θάλασσα πλαστικά” της Κατρίνας Τσάνταλη

 

Στο πλαίσιο του Family & Τhe City, θα δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθούν τα παιδιά σχετικά με την ανακύκλωση και πώς θα την κάνουνε κι εκείνα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Βικτώρια

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 18 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη