ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Little miss Grumpy

Εκθέσεις
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

11 Μαΐου 2024

ΏΡΑ

18:00 - 21:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Mosaico Fine Art Studio

Καισαρείας 18, Αθήνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
FREE
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Μαρία Παγκάλου, γνωστή ως Little Miss Grumpy, είναι Eλληνίδα illustrator και μας προτρέπει σε ένα διαδραστικό ταξίδι, στην γκαλερί όπου εκθέτει τα έργα της.

Έχετε μια ιστορία να διηγηθείτε; Ένα συναίσθημα να μοιραστείτε; Μια εμπειρία να χαράξετε; Η Μαρία Παγκάλου σας προσκαλεί σε ένα δημιουργικό ταξίδι, όπου οι λέξεις ζωντανεύουν και οι ιστορίες αγγίζουν την ψυχή.

Ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητά σας και μοιραστείτε την ιστορία σας, αφυπνίζοντας τη συγγραφική σας φωνή. Ένα τετράδιο ή φύλλα χαρτιού θα είναι έτοιμα να δεχτούν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιστορίες σας. Μολύβια και στυλό, τα εργαλεία για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες σας.

Γράψτε για μια εμπειρία που σας σημάδεψε. Μοιραστείτε ένα όνειρο που σας στοιχειώνει. Δημιουργήστε έναν χαρακτήρα που σας συναρπάζει. Περιγράψτε ένα συναίσθημα που σας καίει. Κάθε ιστορία μετράει και όλες θα διαβαστούν με προσοχή και σεβασμό. Μία από αυτές θα λάβει σάρκα και οστά, μεταμορφωμένη σε ένα μοναδικό σχέδιο από τα χέρια της Μαρίας Παγκάλου.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Αμπελόκηποι

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 10 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη