ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

18 Μαΐου 2024

ΏΡΑ

17:00 - 19:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Εθνικός Κήπος (πύλη Ηρώδου Αττικού, μετά το αναψυκτήριο)

Ηρώδου Αττικού 4, Αθήνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
FREE
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Piano City Athens συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο This is – Athens City Festival και φέρνει μαζί του περισσότερες από 100 συναυλίες.

Τρεις μέρες γεμάτες μουσική, ευφορία, χαμόγελα. Στο Piano City Athens οι νότες πλημμυρίζουν πάρκα, πλατείες, πεζόδρομους, μουσεία, νοσοκομεία, ωδεία, σχολεία, σπίτια.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ανερχόμενα αστέρια, αλλά και μαθητές πιάνου βρίσκονται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Δράσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία με το πιάνο σε περίοπτη θέση. Μουσικές διαδρομές σε μία πόλη, η οποία ξαφνικά γεμίζει μουσικές εκπλήξεις που σκεπάζουν τη βοή της.

 

Ρεσιτάλ πιάνου | Amiran Zenaishvili | κλασσικό πρόγραμμα (slots των 30 λεπτών στις 17:00, 18:00 και 19:00)

 

Πρόγραμμα

Prelude and Fugue in C Major from WTC II BWV 870 – J.S. Bach

Two Rhapsodies op.79 – Johannes Brahms | No.1 in B Minor agitato | No.2 in G Minor Molto passionato

Prelude and Claire de Lune from Suite Bergamasque L. 75 – Claude Debussy

 

Βιογραφικό

Ο Amiran Zenaishvili έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε συναυλίες και σε αίθουσες μουσικής δωματίου σε δημόσιες εκδηλώσεις και συναυλίες στον Καναδά, την Κροατία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, το Μεξικό, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του Carnegie Hall) και το Ηνωμένο Βασίλειο (συμπεριλαμβανομένων του Wigmore Hall, της εκκλησίας St.James Piccadilly, της αίθουσας Steinway Hall στο Λονδίνο) και παρουσιάζει επιτυχώς εκτενή εκπαιδευτική δραστηριότητα σε συνδυασμό με την εκτέλεση.

Μετά την αποφοίτησή του από το Βασιλικό Ακαδημαϊκό Μουσικό Σχολείο με Αριστεία και με το βραβείο DipRAM για και τα δύο πτυχία, Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό, διορίστηκε Hodgson Fellow στην Ακαδημία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, όπου ήταν ένας από τους νεότερους δάσκαλους που δίδασκαν Ανάγνωση Παρτιτούρας, Συνοδεία Τραγουδιού και Sight-reading για πιανίστες. Αυτή τη στιγμή ο Amiran συνεχίζει να διδάσκει διάφορα μαθήματα για πιανίστες στην Ακαδημία καθώς και να αναπτύσσει το δικό του μάθημα αρμονίας πλήκτρων. Επίσης, έχει μεγάλη αγάπη για τη διεύθυνση ορχηστρικών έργων και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για ιστορικά πιάνα.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Ευαγγελισμός

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 10 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη