ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

16 - 20 Μαΐου 2024

ΏΡΑ

20:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κινηματογράφος Τριανόν

Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η 17η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Τρανσφοβίας, της Αμφιφοβίας και της Iντερφοβίας (IDAHOBIT), τιμώντας την ημέρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αφαίρεσε την ομοφυλοφιλία από τον κατάλογο των ψυχιατρικών διαταραχών.

Η ομάδα του περιοδικού Antivirus τιμά τη φετινή IDAHOΒΙT και διοργανώνει, για 3η χρονιά, τριήμερο φεστιβάλ LGBTQI+ ταινιών.

Με συνολικά εννέα προβολές θα παρουσιαστούν ταινίες με θεματικές όπως ο αθλητισμός, η οικογένεια, το προσφυγικό και η αρρενωπότητα, όλα με επίκεντρο την LGBTQΙ+ κοινότητα. Επιπλέον, επιδιώκοντας να στηριχθεί η δημιουργικότητα των queer καλλιτεχνών της Ελλάδας, φιλοξενείται το ελληνικό τμήμα, στο οποίο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη ελληνική LGBTQI+ ταινία μικρού μήκους. Οι ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους στον ιστορικό κινηματογράφο Τριανόν.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 13 μέχρι και τις 17 Μαΐου, αγαπημένες LGBTQI+ ταινίες θα προβάλλονται στον κινηματογράφο Τριανόν, γιορτάζοντας το ξενόγλωσσο και ελληνικό queer σινεμά.

Πρόγραμμα

Είσοδος: 3 EUR ανά προβολή – 5 EUR ημερήσιο

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Βικτώρια

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 5 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Ναι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη