ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Power Cycling sessions στη ΔΑΚ

Υπαίθριες Δράσεις
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

17 Μαΐου 2024

ΏΡΑ

20:15 - 21:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
FREE
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Spinning αποτελεί μία από τις πιο “hot” τάσεις στον χώρο της γυμναστικής. Με μία συνεχώς αυξανόμενη ομάδα φανατικών, εξειδικευμένους χώρους που αφιερώνονται αποκλειστικά στο ποδήλατο και δημοφιλή events, το spinning δεν αποτελεί απλώς ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά κι ένα “φάρμακο” για το σώμα και την ψυχή. Είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα που ανεβάζει τη διάθεση!

Το This is Athens – City Festival, με τους καταξιωμένους γυμναστές Χρήστο Αντωνίου και Αντώνη Αραπίδη, μετατρέπει για πρώτη φορά τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης σε ένα μοναδικό Spinning Club, με εντυπωσιακό φωτισμό, χορευτικά κομμάτια, ρυθμό, και φυσικά, έντονη άσκηση, ευεξία και θετική ενέργεια.

 

To Power Cycling (ή Spinning) είναι μια κατηγορία ομαδικής άσκησης που γίνεται σε στατικά ποδήλατα κατασκευασμένα έτσι ώστε να προσομοιώνουν την ποδηλασία εξωτερικού χώρου. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο εκπαιδευτής προσομοιώνει μια διαδρομή. Ένα μάθημα εσωτερικής ποδηλασίας περιλαμβάνει τον instructor στο μπροστά μέρος της αίθουσας ο οποίος καθοδηγεί τους ασκούμενους σε διαφορετικές θέσεις και ασκήσεις πάνω στο ποδήλατο.

Οι ασκήσεις και οι θέσεις στο ποδήλατο έχουν ως σκοπό να μιμηθούν καταστάσεις που αντιμετωπίζονται στην ποδηλασία εξωτερικού χώρου οι οποίες περιλαμβάνουν αναβάσεις σε βουνό, σπρίντ, καταβάσεις, αλματάκια. Η χρησιμοποίηση της μουσικής από τον instructor είναι επιτακτική για την παρακίνηση των ασκουμένων να προσπαθήσουν περισσότερο. To Power Cycling είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους, σε όποιο επίπεδο και να είναι καθώς μπορεί να προσαρμοστεί πάνω σε αυτούς. Κάθε μάθημα έχει διαφορετικό προπονητικό στόχο και μπορεί να το ακολουθήσει κάθε ασκούμενος

Ομαδικό πρόγραμμα σε στατικά ποδήλατα με εναλλαγές θέσεων και τεχνικών, με την βοήθεια της μουσικής.

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Βικτώρια

Απόσταση από μετρό μέχρι event: 18 λεπτά με τα πόδια

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Όχι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη